UTPower Надеждната защита

Локално захранване


UTPower Universal


Локалното захранване UTPower Universal е предназначено за 8-портови суичове със сравнително ниска консумация като тези с чипсет на Realtek. Поради ниската консумация на тези суичове и високото КПД на UTPower Universal, могат да се захранят повече суичове от едно централно захранване. Линия, изцяло оборудвана с локални захранвания UTPower Universal може да достигне до 1200÷1500 метра при използване на централно захранване UTPower Source.

Както всички локални захранвания UTPower, UTPower Universal предоставя пълно галванично разделяне на захранването на суича от линията. В комбинация със стабилното захранване, което предоставя и няколко нива на защита, Universal предотвратява дефектите в суичовете вследствие токови удари и гръмотевични разряди. В допълнение към тези защити, Universal въвежда и защита от статични пренапрежения. Тя предпазва от статични разряди преди или по време на буря, които дори и без светкавици могат да причинят сериозни щети на мрежовото оборудване.

UTPower Universal е едно наистина компактно изпълненeние — до 4 пъти по-малко е от някои популярни алтернативи, които дори и в тези размери не са намерили за необходимо да съвместят разделителен трансформатор! Малките габарити и стандартната маркировка спомагат за лесен и бърз монтаж дори от неквалифициран персонал. За инструкции за монтаж и експлоатация вижте тук