UTPower Надеждната защита

Локално захранване


UTPower Mini


UTPower Mini
Локално захранване
UTPower Mini

Локалното захранване UTPower Mini е предназначено за суичове със сравнително ниска консумация — до 3W÷3.5W. Такива са практически всички суичове с чипсет на Realtek. 4W, които UTPower Mini може да осигури, са напълно достатъчни за максимално натоварен 5-портов или нормално натоварен 8-портов такъв суич. Такива са повечето суичове по жилищни блокове, където дължината на линията до краен клиент е средно 50м. Поради ниската консумация на тези суичове и високото КПД на UTPower Mini, могат да се захранят повече суичове от едно централно захранване. Линия, изцяло оборудвана с локални захранвания UTPower Mini може да достигне до 1200÷1500 метра при използване на централно захранване UTPower Source.

Както всички локални захранвания UTPower, UTPower Mini предоставя пълно галванично разделяне на захранването на суича от линията. В комбинация със стабилното захранване, което предоставя и няколко нива на защита, UTPower Mini предотвратява дефектите в суичовете вследствие токови удари и гръмотевични разряди.

UTPower Mini е едно наистина компактно изпълненeние — до 4 пъти по-малко е от някои популярни алтернативи, които дори и в тези размери не са намерили за необходимо да съвместят разделителен трансформатор! Малките габарити и стандартната маркировка спомагат за лесен и бърз монтаж дори от неквалифициран персонал. За инструкции за монтаж и експлоатация вижте тук