UTPower Надеждната защита

Двупортови защити


UTProtect Twin


UTProtect Twin
UTProtect Twin HP

UTProtect Twin е двупортова защита на входния и изходния порт на магистрален суич. Нормално при тези суичове има две дълги линии до съседни суичове и няколко къси до крайни клиенти. За да се осигури надеждната работа на мрежата е много важно магистралата да работи безотказно. Затова при такива суичове е необходимо да се защитят поне входния и изходния порт.

UTProtect Twin е перфектното решение — ценово ефективно и с висока надеждност. Интегрирането на две защити на една платка позволява по-лесен монтаж и по-компактно изпълнение за защита на трасето.

UTProtect Twin е предвидена за съвместна работа със захранванията UTPower Mini, Lite и Long Range, за пълно подсигуряване на суичовете. Така освен портовете на суича, UTProtect Twin предпазва и входа на локалното захранвания UTPower Mini/Lite/Long от гръмотевични и други атмосферни разряди. Така, ако се използват в комплект, UTProtect и UTPower предпазват максимално суича — портовете и захранването.

Въпреки високото ниво на защита, UTProtect Twin не нарушава качеството на линията както други налични на пазара подобни продукти. Дори при 100 Mbps няма никаква загуба на пакети1, за разлика от други продукти с по-ниско качество на изпълнението. Причината за това е, че UTProtect Twin е активна защита, съгласувана с параметрите на линията и разчетена за мигновена реакция на токов удар.

1 Тестовете са извършени през 4 суича, отдалечени на по 100м и защитени с UTProtect — общо 8 защитни вериги и 500m UTP CAT-5 кабел. Тестова команда: ping -f -q -c 10000 -s 65000 -p 00000000ffffffff0000ffff0f0fa5a5