UTPower Надеждната защита

Защити


За разлика от останалите защити, предлагани на пазара, които са изградени само с пасивни елементи, UTProtect са активни защити. Това не само води до много по-бърза работа на защитата, но и не внася загуби на пакети дори и при максимално натоварване на мрежата1. UTProtect се предлага във варианти за 2, 4, 6 и 8 порта.

Двупортови защити
UTProtect Twin

UTProtect Twin е перфектното решение за защита на входния и изходния порт на типичен магистрален суич. Нормално при тези суичове има две дълги линии до съседни суичове и няколко къси до клиенти. Интегрирането на две защити на една платка позволява по-лесен монтаж и по-компактно изпълнение за защита на трасето. UTProtect Twin е предвидена за съвместна работа със захранванията UTPower Mini, Lite и Long Range, за пълно подсигуряване на суичовете.

Двупортова защита
Многопортови защити
UTProtect Quad/Hex/Oct

Многопортовите защити са предвидени за възлови суичове, при които трасето се разклонява на няколко клона. В такива случаи от суича излизат няколко дълги линии, които трябва да бъдат защитени. При някои мрежи това може да са суичове, от които линиите до клиентите са дълги (над 30м) и открити (например от стълб към жилищен блок или съседни къщи). Многопортовите защити UTProtect Quad/Hex/Oct предлагат много удобно решение за защита на портовете на такива суичове - по-лесно, по-компактно и по-евтино от използването на няколко еднопортови защити.

Многопортови защити
1,2 Тестовете са извършени през 4 суича, отдалечени на по 100м и защитени с UTProtect — общо 8 защитни вериги и 500m UTP CAT-5 кабел. Тестова команда: ping -f -q -c 10000 -s 65000