UTPower Надеждната защита

Многопортови защити


UTProtect Quad / Hex / Oct


UTProtect Oct
Осем-портова защита
UTProtect Oct

UTProtect Quad, Hex и Oct представляват интегрирани защити за 4, 6 или 8 порта съответно. Те са особено подходящи за суичове, при които трасето се разклонява, или от които линиите до крайните клиенти са дълги.

UTProtect Quad / Hex / Oct са идеални за такива случаи — компактни и лесни за монтаж. Схемното решение е еквивалентно с това на UTProtect Twin и предлага същата висока надеждност и степен на защита. Когато обаче има нужда да се защитят няколко порта на суича, тогава Quad, Hex и Oct предлагат по-малки габарити и по-ниска цена от съответно 2, 3 или 4 защити Twin.

Също както двупортовите Twin, многопортовите UTProtect Quad / Hex / Oct се съвместяват перфектно със захранванията UTPower Mini, Lite и Long Range, за пълно подсигуряване на суичовете. Така освен портовете на суича, UTProtect предпазва и входа на локалното захранвания UTPower Mini/Lite/Long от гръмотевични и други атмосферни разряди. Така, ако се използват в комплект, UTProtect и UTPower предпазват максимално суича — портовете и захранването.

И тук както в Twin, високото ниво на защита не нарушава качеството на линията по никакъв начин. Дори при 100 Mbps няма никаква загуба на пакети. UTProtect Quad / Hex / Oct също са активни защити, разчетени за мигновена реакция и пълна съвместимост с параметрите на UTP линията.