UTPower Надеждната защита

Локално захранване


UTPower Lite


UTPower Mini
Локално захранване
UTPower Lite

Локалното захранване UTPower Lite е предназначено за суичове с нормална до средновисока консумация — до 5W. Такива са практически всички суичове с чипсет на Realtek. Петте вата на UTPower Lite са напълно достатъчни за максимално натоварен 8-портов такъв суич, дори и ако всички негови линии са по 100м.

Ниската консумация на Realtek чипсета и високото КПД на UTPower Lite позволява да се захранят голямо количество суичове от едно централно захранване. Линия, изцяло оборудвана с локални захранвания UTPower Lite може да достигне до 1200÷1500 метра при използване на централно захранване UTPower Source.

Както всички локални захранвания UTPower, UTPower Lite предоставя пълно галванично разделяне на захранването на суича от линията. В комбинация със стабилното захранване, което предоставя и многостранната защита, UTPower Lite предотвратява дефектите в суичовете вследствие токови удари и гръмотевични разряди.

UTPower Lite е също много компактно, макар и не колкото Mini. Все пак с габарити от 70×32×20 mm той си остава най-малкото захранване за възлов суич с 8 натоварени трасета, в което освен стабилни 5W има 6 защити и пълно галванично разделяне. И тук малките габарити и стандартната маркировка спомагат за лесен и бърз монтаж дори от неквалифициран персонал. За инструкции за монтаж и експлоатация вижте тук